English
ХотелСПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ !!!

Четиризвезден хотел “Света София” се намира на една от най-известните търговски улици, в идеалния център на София и в близост до основните административни, търговски и културни центрове. Хотела е разположен на много комуникативно място и само за 10 минути от Метростанция Сердика, можете да достигнете до зала Армеец, където се провеждам множество спортни, музикални и други събития.

Тук ще намерите невероятно съчетание на архитектурен стил от края на XIX век, с модерен и изискан интериор на хотелските стаи, лоби бар и просторно фоайе с безплатен за гостите на хотела Wireless интернет.

Хотелът е удобен, както за Вашето бизнес пътуване, така и за запознаване с културното и историческо наследство на България. В непосредствена близост се намират множество музеи, църкви, древни разкопки.

При нас ще получите най-доброто обслужване с индивидуално отношение към всеки гост, според желанията и изискванията му.

Информация за Хотел Света София вече можете да разглеждате и на iPhone. Моля изтеглете приложението Hotel Concierge master от iTunes на следната връзка:Изберете"Search" от главното меню, натиснете бутона за презареждане и бъдете в крак с новостите случващи се в хотела. 


Hotel Sveta Sofia © 2021 Хотел Света София
Телефони: +359 2 981 2634, +359 2 983 5033, +359 2 983 1723
email: reservations@svetasofia-alexanders.com

Този сайт е изготвен, стопанисван и поддържан от Journey.bg